Prislista Tekniska krav Beställning Om Entrevista Läromedel Kontakt Synpunkter Frågor & svar   Logga in
Introduktion
Demo Contexto
Demo Contexte
Beställning
Om Entrevista

Entrevista Läromedel är ett företag som ger ut läromedel i spanska och franska.

Dataprogram på CD-Rom
Vi började vår verksamhet 1997 med att publicera ett dataprogram i spanska som vi kort och gott kallade Español. I samarbete med Extrude Interactive utarbetade vi ett program med övningar i ordkunskap, grammatik och realia. Programmets variationsrikedom liksom den pedagogiska uppbyggnaden gjorde programmet mycket populärt bland spanskstuderande elever och deras lärare. Efter önskemål från många lärare gjorde vi något år senare ett både tekniskt och innehållsmässigt enklare program, Castellano.

Som ett komplement till ovannämnda dataprogram gav vi också ut grammatikövningar i form av kopieringsunderlag.

Många skolor efterlyste ett motsvarande program i franska som också producerades. Det kallades helt enkelt Français och hade samma uppbyggnad som Español.

Webbaserade versioner
Vi inledde 2004 en ny fas i vår verksamhet genom att presentera dessa dataprogram i ny skepnad, i webbaserade versioner. Förutom att de reviderats och fortlöpande kommer att revideras, innehåller de flera nyheter såväl innehållsmässigt som tekniskt.

Läs mer om våra läromedel genom att klicka här.

Våra mål
Entrevista har som mål att framställa läromedel med vilka man inte bara kan öva och vidmakthålla kunskaper som man redan skaffat sig utan också få nya kunskaper. Vad vi menar med detta framgår tydligt av den pedagogiska uppläggningen av våra webbaserade övningar.

Vi vill också främja intresset för Spanien och det spanska språket bland annat genom att på vår hemsida presentera språktips, språkpussel mm.